maandag 3 oktober 2016

This Brooklyn Week #29





 Welkom bij een nieuwe weekblog!







Deze weekblog bestaat uit 2 weekenden.
Het laatste weekend van september stond in het teken van beweging!

Zaterdag pakten we de fiets en hebben een een groot deel van Brooklyn bekeken. Bedfort- Stuyvesant, Bushwick, Green Point, Williamsburg. 
Deze foto is genomen in Bedfort Stuyvesant, een wijk waar de tijd een beetje heeft stil gestaan. Het wordt er steeds populairder om te wonen, terwijl je op sommige straathoeken denkt, wat doe ik hier. Maar zo is dat hier met veel wijken. Deels Ghetto, deels Hipster.








Zondags zijn we naar Prosect Park gegaan, daar kan je elke zondag naar Smorgasburg, een FoodMarket, met allemaal kraampjes. Van BBQ, Burgers en Steaks, naar Waffles en Pancakes, allemaal afkomstig van kleine ondernemers. Heerlijk en gezellig!

Terug zijn we langs de Dog Beach gelopen en weer richting huis een heerlijke zonnige wandeling van 6,5 km :)


's avonds kregen we eten bezorgd. En niet voor 1 avond, maar voor een hele week! Een kennis van ons is namelijk een bedrijfje gestart waarbij hij samen met zijn team gezonde maaltijden (zonder conserveringsmiddelen) op bestelling verzend. De maaltijden kun je dan binnen 5 dagen gebruiken. 
Een heerlijk concept als je eens een weekje druk bent of het zelf lastig vindt om gezond te koken. 
Nu hebben wij daar niet zo'n moeite mee, maar we wilden hem natuurlijk graag supporten en dus bestelden wij ook per persoon 4 maaltijden. We hadden al eerder mee gedaan met proefsessies en zijn er erg enthousiast over!

Dat was dus vooral een erg gezond en bewust gevoede week ;) Samen met een goed rondje hardlopen  zijn wij toch erg goed bezig ;) 



Donderdag mocht Nova weer eens mee naar kantoor, we werden in een behoorlijk grote auto opgehaald en ze mocht in de achterbak, ons fotomodel. 
Het is echt een uitkomst dat zij op deze manier toch een keertje lekker mee kan, want ze vind het heerlijk op kantoor!!



Tussendoor laten we haar dan natuurlijk even uit tussen de Manhattanse hondjes :)








Zondag gingen we samen brunchen bij Restaurant Robert. Deze bevindt zich in het MAD. ( Museum of Art & Design) Het is echt een aanrader want vanaf het restaurant op de 9e verdieping heb je prachtig uitzicht over de Columbus Cirkle en Central Park.  Je hoeft geen ticket te kopen voor het museum als je dat niet wilt, maar het kan dus wel. 


Persoonlijk vonden wij het museum wat tegenvallen, het is niet zo groot en ze hadden tevens 2 verdieping gesloten. Het enige wat ik bijzonder vond, was deze tentoonstelling van koralen gemaakt van haakwerk! Past wel in mijn straatje met mijn opleidingsachtergrond ;) 

En nu gaan we weer een nieuwe werkweek tegemoet. Ook hier is het inmiddels al echt herfst, met temperaturen tussen de 15 en 20 graden, prima het werd een keertje tijd!
Fijne week allemaal!

5 opmerkingen:

  1. Wat lief zit Nova bij dat meisje en in de achterbak, leuk hoor!
    Betere temparaturen om wat te doen. Werkse!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Gezellige blog weer, dank je wel,Nova helemaal blij dat ze mee mag naar kantoor, hihi hoe ze daar zit in de auto,Nova is toch een teefje?

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuk blog weer en wat fijn dat Nova graag mee naar kantoor gaat.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Schattig die foto van Nova met dat meisje, en super dat ze in de Uber in de achterbak mocht! Leuke week weer, en ben stiekem jaloers op jullie uitzicht van gisteren...
    Leuke foto's en fijn dat het koeler is, wel even lekker na die hete maanden.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Weer een leuk blog en gezellige fotos. Wat een uitkomst zo'n bedrijfje dat voor meerdere dagen eten regelt en zeker voor 2 personen. Fijne week!!

    BeantwoordenVerwijderen